Το μαγευτικό Κλέφτικο!

Η πιο αξέχαστη μέρα των διακοπών σας στη Μήλο ξεκινάει! Tο Κλέφτικο-σήμα κατατεθέν του νησιού, είναι από τους πιο πολυφωτογραφημένους προορισμούς. Όλοι γνωρίζουν ότι απλά “πρέπει” να το επισκεφτούν. Η ονομασία δεν προέκυψε τυχαία καθώς οι σπηλιές που σχηματίζονται στους βράχους αποτελούσαν κρησφύγετο και ορμητήριο πειρατών.

Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει από το λιμάνι του Αδάμαντα με πρώτο πέρασμα από το Κλήμα, το κουκλίστικο μικρό ψαροχώρι με τα πολύχρωμα σπίτια. Χωρίς αμφιβολία, αποτελεί ένα από τα γραφικότερα μέρη της Μήλου. Λίγο παρακάτω, μας υποδέχονται οι ονομαστές Αρκούδες, οι επιβλητικοί βράχοι που ξεπροβάλλουν μέσα από τη θάλασσα σαν αγάλματα με αυτή τη μορφή, αποτέλεσμα φυσικού γεωλογικού φαινομένου.

Μετά και τις απαραίτητες φωτογραφίες, κατευθυνόμαστε προς τον κόλπο Καλόγριες, όπου θα κάνουμε την πρώτη σύντομη στάση μας για μια βουτιά στα προκλητικά κρυστάλλινα νερά. Η ηρεμία και η γαλήνη του πανέμορφου τοπίου θα σας συνεπάρουν. Συνεχίζουμε την πορεία μας για το σπήλαιο της Συκιάς, μία τοποθεσία μοναδικού φυσικού κάλλους καθώς η οροφή της έχει πλέον υποχωρήσει, με το φως του ήλιου να εισχωρεί δημιουργώντας υπέροχες αποχρώσεις.

Κατόπιν, απολαμβάνοντας τη διαδρομή, φτάνουμε στον κυρίως προορισμό μας, το μαγευτικό Κλέφτικο, που με τους γαλαζοπράσινους υδάτινους διαδρόμους ανάμεσα στους λευκούς βράχους θα σας κόψει την ανάσα. Εδώ θα περάσουμε και την περισσότερη ώρα της εκδρομής μας, ώστε να έχετε όλο το χρόνο να απολαύσετε το μπάνιο σας εξερευνώντας ταυτόχρονα τις πανέμορφες σπηλιές ή και να κάνετε ηλιοθεραπεία στο σκάφος πίνοντας δροσιστικά ποτά.

Γεμάτοι καταπληκτικές πλέον εικόνες, ξεκινάμε για το ταξίδι της επιστροφής. Εναλλακτικά μετά από συνεννόηση, μπορούμε να παρατείνουμε την κρουαζιέρα μας και να επισκεφτούμε την παραλία του Γέρακα που είναι προσβάσιμη μόνο διά θαλάσσης ή ακόμα και τα Θειορυχεία και τον εντυπωσιακό Παπάφραγκα.

Οι κρουαζιέρες μας

Επιλέξτε μία απο τις κρουαζιέρες που προτείνουμε ή εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μαζί την ιδανική εκδρομή για εσάς.

Δείτε όλες τις κρουαζιέρες